EXPERT REMUNERATION

Optimisation de la rémunération du dirigeant et de ses salariés

Virkningen av den franske landsforvisning bonus på skattepliktig inntekt

Virkningen av den franske landsforvisning bonus på skattepliktig inntekt

Seksjon 155 B i General Tax Code lar de ansatte som omfattes av "impatriates" til fordel for en bestemt abattemment 30% av godtgjørelsen for inntekt, og dette under 5 år.

Kvalifiserte stønadsmottakere er de ansatte ledere, ansatte ramme, topp idrettsutøvere (fotballspillere kjent), rekruttert av franske selskaper fra utlandet.

Fyll opp vilkårene for landsforvisning bonus? kontakt oss, våre advokater er tilgjengelige

Det første målet er å styrke attraktiviteten av landet og oppmuntre til installasjon i Frankrike av høyt nivå ledere.

Kravene

Berørte personer skal ikke ha vært skattemessig bosatt i Frankrike i løpet av de fem kalenderår forut deres tar kontor.

De drar i dette tilfellet av unntaket for årene som foranlediger de er skattemessig bosatt i Frankrike i henhold til a og b av en artikkel 4 B i CGI,

Foruten ansatte kvalifiserte folk er alle ledere, som er nevnt i 1, 2 og 3 i artikkel 80 b ter av CGI, de er skattemessig. Disse er:

- I aksjeselskaper eller forenklede selskaper (SAS), leder av styret, konsernsjef, visekonsernsjef, midlertidig administrerende direktør, medlemmer av styret og et styremedlem eller Medlem av representantskapet for spesialoppdrag;

- I LLCs, minoritet eller egalitære ledere;

- I andre foretak eller virksomheter med skatte selskapsskatt, offiserer utsatt for beskatning av de ansatte.

Merk: folk fra å utøve en jobb i Frankrike på egenhånd eller allerede har etablert sin bolig i Frankrike i rekruttering, forblir ekskludert fra særskatteregimet for utlendinger.

Den ansatte (eller executive) bør derfor kunne gi begrunnelse at da han ble rekruttert, var hans virkelige hjem fortsatt festet i utlandet og det hadde ikke blitt overført til Frankrike. Denne begrunnelsen kan skyldes flere dokumenter: kuponger kontakter med selskapet, bevis på bosted, bevis på turer, familieforhold osv ...

Selskapet der den ansatte eller offiser har en jobb i Frankrike må trekkes, det vil si, det må ha i Frankrike av hovedkontor eller en etablering. Den juridiske form av denne hjem virksomheten saken.

Den faktiske mengden av premien må være tydelig oppført i arbeidsavtalen eller funksjonstid på de aktuelle eller om nødvendig personer, i et tillegg til det, utarbeidet før han tiltrådte i Frankrike.

Beregning av utestasjonering bonus

Når det gjelder alternativ for pakken, er utestasjonering bonus anses lik 30% av den totale netto godtgjørelse, det vil si netto lønn trygde- og egenandel fra den generelle samfunnsbidrag ( CSG), men før påføring av 10% standardfradrag for bedriften utgifter eller, eventuelt fradrag for utgifter. Denne kompensasjonen inkluderer alle bonuser og godtgjørelser fastsatt i kontrakten og beskattet i henhold til de regler som gjelder for lønn og lønn i vilkårene for vanlig lov, med unntak av beløp betalt eller gevinst som en del av spareavtaler lønn eller ansattes eierskap.

Spesielt har utbetalinger under den kollektive deltakelse av ansatte i virksomheten og gevinst fra utøvelse av aksjeopsjoner ("aksjeopsjoner") utgjør ikke godtgjørelse for fast vurdering utestasjonering bonus. Det er de samme fordeler som følge av tildeling av frie aksjer i henhold til bestemmelsene i artikkel 80 av de CGI quaterdecies.

For å kreve nytte av disse relaxations må impatriate produsere et sertifikat fra arbeidsgiver som angir metoden som det bestemmes referansen godtgjørelse. Arbeidsgiver må ha nøyaktig og begrunnet elementer som må være produsert på forespørsel fra skatte tjenesten som en del av utøvelsen av sin makt. I mangel av dette sertifikatet, eller eventuelt for manglende respons på forespørsler fra administrasjonen, kan impatriée person ikke dra nytte av disse relaxations.

Eksempel: En ansatt en del av et amerikansk selskap er postet av hans selskap fra et fransk selskap for å gjøre forretninger i Frankrike på grunnlag av en kontrakt med en netto årslønn på € 200 000 inkludert en "landsforvisning bonus" på € 60.000.

"Ekstra lønn knyttet til utestasjonering", eller € 60 000 er unntatt:

- Enten i sin helhet dersom den personen som "referanse lønn" i Frankrike er lik eller mindre enn netto inntekter eksklusive bonuser arbeidstaker impatriate (€ 140 000);

- Eller maksimalt € 50000 hvis sammenlignnettolønns i Frankrike er € 150.000. Faktisk kan den skattepliktige lønns i Frankrike ikke være lavere enn den som brukes i forbindelse med lignende funksjoner ved det franske selskapet eller eventuelt de med tilsvarende selskaper basert i Frankrike.

I tillegg bidrag fra interessenter, både i den lovfestede trygde som hjemstat supplerende pensjonsordninger og tilleggsforsikring, obligatorisk eller valgfri, som de var tilknyttet før han tiltrådte i Frankrike er fradragsberettiget i skattepliktig inntekt for utflyttede ansatte.

Den midlertidige natur fritak gjelder både unntak av visse elementer av kompensasjon - "utestasjonering bonus" og en del av godtgjørelsen som tilsvarer den virksomhet som drives i utlandet - at unntaket av visse "passiv inntekt "og visse salgsgevinster ved salg av verdipapirer og bedriftens rettigheter.

Sammenligning av to profesjonelle fotballspillere, har man et rykte og kvaliteter "grenseløs", hans navn er Zlatan, det er betalt inntil 15 millioner euro per år, de andre mye mindre media, vinner årslønn på 100.000 euro per år.

lederlønninger: effekten av utestasjonering bonus kompensasjon av fotballspiller

Virkningen av den franske landsforvisning bonus på skattepliktig inntekt

Etter analyse Zlatan spare € 9.000.000 i løpet av fem år takket være utestasjonering bonus. Den andre fotballspiller, vil han få en fordel på 30 EUR 000 over 5 år. Denne studien kan ha en innvirkning på overføring av en utenlandsk spiller i mesterskapet i Frankrike, spesielt hvis klubben ønsker velkommen ikke har budsjett til.

For posten, eksisterer 75% skatt på lønn over € 1.000.000 ikke lenger.

Videre vil det iverk optimalisering enheter godtgjørelse og dens sosial beskyttelse slik at det å redusere sin skattemessige og sosialt press.

Du er en utenlandsk leder, en profesjonell fotballspiller, en fotballklubb, en profesjonell fotballspiller agent og du ønsker å gjøre simuleringer, rådes? kontakt oss, våre advokater er tilgjengelige

Av David Delcourt

Lær mer om vern og formidling av kulturarv offiser, optimalisering av sin lønn og sin sosial beskyttelse

 

Notre livre 2018 sur la rémunération et la protection sociale du dirigeant

ebook 2018 optimisation de la rémunération du dirigeant

 Le manuel complet sur les " 25 techniques

 légales d'optimisation  de la rémunération

 et de la protection sociale du dirigeant"  

 Disponible sur Amazon (noir et blanc)

 Disponible sur Amazon (couleur)

allo expert rémunération

Vous souhaitez être mis en relation avec un expert ? 

5 premières minutes offertes ! puis 10 € les 10 minutes

je clique pour en savoir plus !  

 

optimisation de la rémunération et de la protection sociale du dirigeant et de ses salariés
 

Notre Partenariat avec LegalVision

bfm business chiffres clés du transfert de Neymar Tous vos actes juridiques en ligne 

 en cliquant sur ce lien

RECEVEZ GRATUITEMENT LA LISTE DES 25 TECHNIQUES

Recevez gratuitement la liste des 25 techniques "légales" vous permettant
d'optimiser votre rémunération et votre protection sociale
 

BFM BUSINESS EN PARLE !

bfm business chiffres clés du transfert de Neymar Les 4 chiffres clés de la rémunération de 

 Neymar en cliquant sur ce lien

 Plus d'information en cliquant ici

OPTIMISATION REMUNERATION DIRIGEANT (FISCAL,SOCIAL)

Téléchargez gratuitement la liste des des 25 techniques d'optimisation!

x

OPTIMISATION PROTECTION SOCIALE DIRIGEANT (RETRAITE, PREVOYANCE)